Posted by on 23 februari 2016

December 2005 – Januari 2007

Nieuwe body?!

En dan ben je dus lekker bezig met restaureren, reparatie hier en plaatje daar. Even tussendoor nog wat op internet surfen naar onderdelen. Hee wat zie ik daar? interessant… schijnbaar heeft iemand bij een schuur opruiming nog een compleet nieuwe (!!) TR7 coupe body gevonden en wil er vanaf. Wanneer maak je dit nog mee? gauw maar even gebeld en blijkt dat de body echt nieuw is en 5 jaar in de schuur heeft gestaan bij de huidige eigenaar. Deze had hem weer gekocht van iemand die hem ook al 10 jaar in de opslag had staan en welke hem nieuw uit Engeland had laten komen. De huidige eigenaar had de body laten verzinken en in een originele oranje kleur laten spuiten inclusief bescherm laag. Even wat impressie foto`s hoe ik de body aantrof;

Keuze

De vraag is dan ‘wat te doen?’ de originele was bijna klaar echter waren er toch wat dingen die niet helemaal nog naar m`n zin waren. Bij deze was alles perfect, en kon eigenlijk zo naar de spuiterij. Voor het bedrag van € 1000,- kon ik eigenlijk geen miskoop doen dus dan toch maar kopen!

in huis

Goed, de nieuwe body stond inmiddels in de hal en er was eigenlijk spuitklaar op een paar kleine modificaties na. Nu moest ik eigenlijk wel een inhaalslag maken met het restaureren van alle overige onderdelen zoals motorblok, interieur, lampen, strips, etc.

Posted in: Restauratie
Tags: ,