Posted by on 23 februari 2016

augustus 2007 – december 2007

Spuiten binnenzijde

De ‘nieuwe’ carrosserie was in principe spuit klaar. Ik heb er voor gekozen om als eerste de binnenzijde van de auto te laten spuiten dus kofferruimte, motor ruimte en interieur. De reden hiervoor is dat ik het exterieur lakwerk niet kan beschadigen zodra ik de motor en het onderstel monteer. Als de auto dan weer op zijn wielen staat kan hij terug naar de spuiterij om de buitenkant te laten spuiten. Maar eerst even wat kleur staaltjes laten maken van de originele kleuren om daar uit te kunnen beslissen welk rood het moest worden. Op het kenteken staat alleen rood vermeld als kleur dus ik had enige speelruimte aangezien er meerdere tinten rood geleverd zijn. Hierna de auto bij de spuiter afleveren zodat deze zich kan uitleven op het schuren en spuiten.

Posted in: Restauratie
Tags: , ,